(+45) 71 99 09 43 info@lavmincomputer.dk

data-redning-recovery-pc-computer-v2

Data recovery

Er din harddisk brudt sammen og alt dit indhold gået tabt? Så fortvivl ej, vi har hos Lavmincomputer stor erfaring med data recovery. Vi kan i 9 ud af 10 tilfælde trække det vigtige indhold ud af din defekte harddisk. Det kan eksempelvis være gamle og bevaringsværdige billeder eller eksamensopgaver. Vi stiller en diagnose for bare 399 kr, hvorefter vi kan fremlægge hvor meget indhold der kan graves frem. Ønsker du ikke indholdet reddet, har det blot kostet dig 399 kr. Vil du derimod gerne have dit indhold igen, sørger vi for en skarp pris på den fulde og rigtige redning af dine gamle data.

Redning af data fra alle typer medier

Data recovery ses oftest i forbindelse med defekte harddiske i computere, men vi kan også rede data på andre defekte lagringsmedier…

redning-af-data-recovery-harddisk-ikon

Harddisk (HDD)

redning-af-data-recovery-ssd-ikon

Solid State Drive (SSD)

redning-af-data-recovery-usb-ikon

USB Stick

redning-af-data-recovery-cd-dvd-ikon

CD / DVD

redning-af-data-recovery-sd-kort-ikon

SD Kort

redning-af-data-recovery-iphone-smartphone-ikon

iPhone / iPad / iPod

redning-af-data-recovery-kamera-ikon

Kamera

redning-af-data-recovery-raid-ikon

RAID systemer

Har du ved en fejl slettet et vigtigt dokument og tømt papirkurven, eller måske formateret computeren uden det var hensigten? Dette kan vi også være behjælpelige med at genskabe. Efter du har opdaget at du har slettet eller på anden måde mistet dokumentet, er det vigtigt du straks stopper arbejdet på din computer. Lad os hurtigst muligt starte redningen af det pågældende dokument inden det forsvinder længere væk end højst nødvendigt.
Der kan være flere tegn på at din harddisk er defekt. Dette kan blandt andet komme sig til udtryk på følgende måder:

  • Computeren ikke længere kan finde harddisken
  • Computeren kan ikke læse visse filer, hvorfor den fryser når man forsøger at åbne disse
  • Computeren kommer ikke videre end startskærmen, men fortsætter blot med at loade
  • Der kommer mekaniske “klik”-lyde fra computeren
  • Computeren har lidt fysisk overlast og dermed blevet knust eller væskeskadet
Der findes adskillelige programmer på nettet der kan hjælpe dig med at redde indholdet ud af din harddisk, men vi vil IKKE anbefale dig denne løsning. Vi ser ofte at disse programmer faktisk ødelægger mere end de gavner, idet de kan tvinge den mekaniske del af harddisken ud i positioner der i forvejen er beskadigede.

Vi anbefaler dig derfor at slukke for strømmen til din computer og derefter få den indleveret til en diagnosticering. Vi kan herefter under de rigtige og nødvendige forhold bearbejde harddisken med software eller hardware, og på den måde redde dit indhold.

Naturligvis vil det ikke være smart at køre videre med en defekt harddisk, da den blot vil gå mere og mere i stykker. Dog kan du være heldig selv at nå at udføre redningen af dit vigtigste indhold til eksempelvis Dropbox eller en ekstern harddisk.

finansiering-laan-til-data-recovery

Redning af data fra en defekt lagringsenhed kan af og til vise sig at være en bekostelig affære, derfor kan vi med glæde fortælle, at vi kan tilbyde en 100% rente- og gebyrfri finansiering af vores data recovery. Afhængig af beløbet kan du afbetale over 5, 10, 15 eller 20 måneder, og du betaler naturligvis ingen renter eller gebyr i denne periode!

Back to Top