Har du problemer med din Mac computer?

Lavmincomputer og Lavminmac er to dele af samme virksomhed. Hos Lavmincomputer er vi specialister i alt hvad der har med helt almindelige PC’er at gøre, lige fra reparation, support og opgradering. Det samme gør sig gældende for Lavminmac, her er det blot tale om ekspertise inden for Apples Mac computere.

Vi deler samme samme adresse, samme ejerkreds og samme medarbejdere, så uanset om du har problemer med din Mac eller PC, kan du altså henvende dig hos os i Herlev. Her vil vi sørge for at din Mac eller PC altid er i trygge hænder, og der vil gås utroligt langt for at gøre dig klogere på din computer.

Mac eksperter

Når det kommer til Apples Mac computere, har vi igennem mange år arbejdet med alt lige fra MacBook til iMac. Vores erfaring spænder vidt fra helt almindelig support, som for eksempel opsætning af mail, opdatering af styresystemet og helt generel hjælp til din Mac, til mere komplicerede opgaver, som reparation af skærm, opgradering af harddisk til SSD eller rens af vandskadet MacBook og reparation på iMac bundkort.

Problemer med din Mac computer?

Så har du problemer med din Mac computer kan du med fordel besøge Lavminmac.dk eller besøge os i Herlev. Det er ikke nødvendigt med tidsbestilling, du kigger blot forbi. Gå til Lavminmac.dk ➜