(+45) 71 99 09 43 info@lavmincomputer.dk

opgradering-computer-pc

Opgradering af din computer

Er din computer blevet langsom eller vil grafikkortet ikke længere køre det nye spil du har købt? Så kunne det tyde på at du skal have opgraderet din computer. Vi har stor erfaring med opgradering af computer, herunder montering og installering af bedre grafikkort, flere ram, hurtigere processor og SSD Harddisk. Det kan også være, at du bare ønske at sætte lidt ekstra fart på din “gamle” hjemmecomputer. Også her kan vi være behjælpelige. Vi hjælper dig med den bedste og mest økonomisk rigtige løsning, som passer til netop dit behov.

Få et uforpligtende tilbud på opgradering af din computer

Kontakt os i dag, og lad os kigge på muligheder for opgradering af netop din computer…

Opgrader din computer til SSD

Kunne du tænke dig at gøre din computer 2-3 gange hurtigere? Så skulle du helt klart overveje at få sat en SSD harddisk i din computer. Det er en billig måde at få en “ny” computer på. Hastigheden bliver markant hurtigere og din computer kan samtidig overskue flere ting ad gangen uden at gå i stå. Nedenstående priser er inkl. moms, montering og installation af Windows.

120 GB SSD 250 GB SSD 500 GB SSD 1000 GB SSD
999 kr. 1299 kr. 1699 kr. 1999 kr.

samsung-ssd-harddisk-opgradering-af-computer-v1

Se flere priser på support og opgradering af din computer

Vælg herunder hvilken computer du har for at se priser på support, reparation og diverse opgraderinger

acer-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   asus-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   dell-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   duka-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   fujitsu-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   hp-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   huawei-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   lenovo-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   msi-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   samsung-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   toshiba-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   pc-computer-hjaelp-support-reparation-v2

Back to Top