(+45) 71 99 09 43 info@lavmincomputer.dk

computer-reparation-pc-v1

PC & Computer reparation

Hvad gør du når din computer er brudt sammen? De fleste køber en ny, men oftest kan det faktisk godt svare sig at reparere på din “gamle” computer. Måske er skærmen stået af og blot skal udskiftes. Måske har tastaturet fået lidt væske i sig, hvorfor flere af tasterne ikke virker, men også her skal delen blot udskiftes. Der findes snart ikke den skade eller fejl vi ikke har set, hvorfor vi gerne skulle kunne være dig behjælpelig uanset skadens omfang. Vi stiller en diagnose af din defekte computer, hvorefter vi råder og vejleder dig om en reparation eller alternativt hjælper dig med at gemme dit indhold og gøre dette klar til en ny computer.

Vi kan blandt andet reparere følgende

redning-af-data-recovery-harddisk-ikon

Harddisk

skaermreparation-computer-baerbar-lavmincomputer-ikon

Skærm / LCD

tastatur-reparation-lavmincomputer-ikon

Tastatur

pegefelt-reparation-lavmincomputer-ikon

Pegefelt

fan-blaeser-koeler-reparation-lavmincomputer-ikon

Blæser

redning-af-data-recovery-cd-dvd-ikon

CD/DVD drev

grafikkort-reparation-lavmincomputer-ikon

Grafikkort

batteri-reparation-computer-ikon

Batteri

power-ladestik-reparation-lavmincomputer-ikon

Strømforsyning

vandskade-reparation-computer-ikon

Væskeskade

Reparation af Stationær computer

Stationære computere kører oftest i døgndrift, hvorfor hardwaren helt naturligt oplever et højt niveau af slitage. Derfor opstår skaderne oftest indefra på en stationær computer. Dette kan eksempelvis være nedbrud på grafikkort, harddisk eller strømforsyning. Uanset hvad din stationære computer måtte fejle, så skulle vi nok kunne reparere den.

stationaer-lavmincomputer-reparation-v1

baerbar-lavmincomputer-reparation-v1

Reparation af Bærbar computer

Bærbare computere tages med overalt, hvorfor chancen for at de går i stykker naturligvis også er større. Vi ser hver uge mange bærbare med skader af den ene eller anden art. Alt lige fra væskeskadede tastaturer til knuste skærme. Uanset hvad din bærbar har været udsat for, er der næsten ikke den reparation vi ikke kan klare.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af din computer

Kontakt os i dag, og lad os se om det ikke også skulle være muligt at reparere din computer…

Se flere priser på support og reparation til netop din computer

Vælg herunder hvilken computer du har for at se priser på support, reparation og diverse opgraderinger

acer-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   asus-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   dell-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   duka-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   fujitsu-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   hp-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   huawei-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   lenovo-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   msi-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   samsung-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   toshiba-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   pc-computer-hjaelp-support-reparation-v2

Back to Top