(+45) 71 99 09 43 info@lavmincomputer.dk

pc-computer-support-v1

Computer & PC support

Har du problemer med din computer? Så lad os hjælpe dig. Vi ved at en computer til tider kan være noget så irriterende at arbejde med, men derfor skal du ikke miste glæden ved alle de gode ting computeren også kan. Sammen med vores erfarne teknikere og supportere, sørger vi for at du får bugt med de problemer og udfordringer du måtte have. Du bliver samtidig klædt bedre på til også takle disse situationer i fremtiden. For os er det meget vigtigt at du med vores support bliver klogere på din computer. Vi løser ikke blot dit problem her og nu, men sætter dig også ind i præcis hvad der er gået galt og hvad du kan gøre for at fejlen ikke opstår igen.

Bliv klogere på din computer for blot 199 kr.

Vores support er både billig og effektiv – det synes vi er fair!

Mange års erfaring med Windows

Holdet bag Lavmincomputer har efterhånden arbejdet mange år med styresystem Windows. Der skulle derfor ikke være den fejl eller det problem vi ikke kunne løse. Udover at løse problemer med Windows, kan vi også sætte dit styresystem op til at samarbejde med andre enheder, eksempelvis cloud-løsninger og servere.

Det kunne også tænkes at du ikke er helt tilfreds med den nysete version af Windows, eller måske var mere tilfreds med en tidligere version. I så fald kan vi installere netop den version af Windows du ønsker på din bærbare PC eller stationære computer.

windows-ekspert-lavmincomputer

Se flere priser på support og reparation til netop din computer

Vælg herunder hvilken computer du har for at se priser på support, reparation og diverse opgraderinger

acer-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   asus-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   dell-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   duka-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   fujitsu-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   hp-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   huawei-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   lenovo-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   msi-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   samsung-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   toshiba-pc-computer-hjaelp-support-reparation-v1   pc-computer-hjaelp-support-reparation-v2

Back to Top